Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز از دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز پس از برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه، از دفتر مرکزی گزینش دانشگاه بازدید کرد.

در ابتدای این جلسه، دکتر محمدرضا مردانی مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد این دفتر و فعالیت‌های مربوطه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرهاد رهبر در سخنانی با قدردانی از تلاش های کارکنان این حوزه، اظهار داشت: خوشحالم که امروز در جمع شما حضور دارم. همه ما به اهمیت کار گزینش واقف هستیم. این حوزه یکی از ارکان اصلی همه مجموعه ها به ویژه دانشگاه هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت گزینش در دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: گزینش از این جهت در دانشگاه‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است که خروجی و محصول دانشگاه، دانشجویان هستند و اگر نظارت دقیقی بر اساتید و اعضای هیات علمی وجود نداشته باشد، خروجی دانشگاه ها مطلوب نخواهد بود.

دکتر فرهاد رهبر با اشاره به آغاز جذب اعضای هیات علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: با توجه به اینکه روند جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه از مردادماه آغاز خواهد شد، دفتر مرکزی گزینش می تواند با تمرکززدایی و تفویض اختیار به معتمدان خود در استان ها، نظارت دقیقی بر جذب اعضای هیات علمی جدید داشته باشد.

دکتر محمدرضا مردانی نیز در این مراسم با بیان اینکه 4 دهه از ایجاد نهاد گزینش توسط امام خمینی(ره) می گذرد، گفت: ایجاد نهاد گزینش، ثمرات و برکات ارزشمندی برای نظام داشته که اهمیت این نهاد بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه اسلامی شدن دانشگاه‌ها در هر دوره مدنظر مسئولان بوده، گفت: گزینش یکی از نهادهای موثر در این موضوع است و ایجاد شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیات عالی جذب، تشکیل گروه های معارف، شورای اسلامی شدن دانشگاه ها، تاسیس دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه تربیت معلم و دانشگاه شهید مطهری در راستای اسلامی کردن دانشگاه‌ها بوده است.

مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فعالیت‌های این دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: از آغاز مسئولیتم، جهت‌گیری های دفتر مرکزی گزینش را بر مبنای حسن اعتماد، احترام به عقاید شخصی افراد، فرمان شش‌ ماده‌ای امام (ره) و اصل برائت، تاکید بر رعایت اخلاق حرفه‌ای و توجه به منزلت اجتماعی افراد، ارج نهادن به وظیفه‌شناسی و عملکرد اساتید و اعضای هیات علمی متدین و تاکید بر اصل شفافیت و پاسخگویی قرار دادم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی